De Groeierij hielp al eerder onder andere bij:

 • Oplossen van (faal)angsten
 • Emotionele en gedragsproblemen bij kinderen
 • Loslaten van stress
 • Slaapproblemen
 • Verbeteren van relaties
 • Verbeteren van concentratie en gezondheid
 • Loopbaan verandering
 • Klachten en angsten rondom zwangerschap, bevalling en borstvoeding‏
 • Transformeren van diepe (geboorte) trauma's
 • Omgaan met energie en emoties van anderen
 • RSI, bekken-, rug en andere pijnklachten
 • Loskomen van dogmatische religie overtuigingen
 • Transformeren van ervaringen in de baarmoeder

Ervaringen van klanten

Lizzy over coaching met ThetaHealing®

"De laatste tijd merkte ik dat angst een grote belemmerende factor was in het aangaan van nieuwe ervaringen in mijn leven. Graag wilde ik van deze angst verlost worden zodat ik weer open kan staan voor nieuws en vertrouwen voel. Mijn eerdere ervaring met een ThetaHealing sessie was erg prettig. Ik ben toen goed geholpen met mijn probleem waardoor mijn fysieke klachten verdwenen.

Tijdens de sessie voelde ik me op mijn gemak en vol vertrouwen in Robert. Ik heb me verwonderd over enkele overtuigingen welke ik blijkbaar met me meedroeg. Bijzonder hoe bepaalde overtuigingen over succes, hiërarchie en in mijn kracht staan zich uiten in de angst die ik voelde.

Na de sessie voelde mijn hoofd leeg, wat ik maar zelden ervaar. Er leek een gevoel van rust en kracht over me heen te komen. Het is inmiddels een ruime week later en ik merk dat de angst die ik eerder ervoer me veel minder parten speelt. Ik voel me gesterkt, zelfbewuster en ik voel me meer bij mezelf.

Ik ben Robert heel dankbaar voor het inzicht in mijn onbewuste overtuigingen en zijn hulp om deze te veranderen. Ik vind het prettig om met Robert te werken doordat hij een open, betrokken en veilige sfeer creëert. Als hij aan het werk is straalt hij rust, deskundigheid en wijsheid uit."

Lizzy


F. over coaching met ThetaHealing®

"Sinds de laatste sessie ben ik aan het bijhouden in hoeverre het slapen beter gaat dan voorheen. Er zijn nachten bij dat ik doorslaap; nachten dat ik alleen even wakker ben en vrij snel weer inslaap en nachten dat ik wel lang wakker lig. Het is wel beter dan voorheen. Ik heb ook meer energie. De alertheid die zo kenmerkend was, heb ik tot nu toe niet meer gevoeld. Achteraf blijkt ook dat het probleem 'niet goed slapen' toch minder simpel is dan gedacht. Het zit complexer in elkaar: Is het ene stukje ervan opgelost, blijkt er toch ook weer iets anders onder te zitten. Het is in ieder geval fijn dat een gedeelte opgelost is.

Ik kan zeggen dat het op dit moment heel goed gaat. Ik ben daar heel tevreden over. Er is weer meer ruimte van binnen gekomen. Kan ook beter tegen drukte en lawaai en mijn spanningsboog is groter geworden."

F.


Astrid over coaching met ThetaHealing®

"Mijn kennismaking met Theta healing was heel plezierig en effectief. Door de eenvoudige werkwijze en manier van vraagstelling, is het een methode die voor iedereen heel toegankelijk is. En het werkt diep. Wat erg fijn is, is dat het effect van de healing direct wordt getest.

De aanpak van Robert vond ik rustig, respectvol en professioneel. Hij werkt met grote integriteit, wat mij meteen veel vertrouwen gaf. Ook geeft hij ruimte aan alle vragen, alles waar je aan wil werken, is welkom.
Kortom een fijne, effectieve manier van helen door een kundig en open persoon."

Astrid


L. over coaching met ThetaHealing®

"Ongeveer 6 weken voor de behandeling bij Robert ben ik bevallen van een prachtige zoon. Borstvoeding geven lukte wel, maar had het zeker niet in overvloed waardoor ik een beetje onzeker werd. Robert stelde er duidelijke vragen over. Het kwam erop neer wat nou eigenlijk het ergste was wat er kon gebeuren als ik niet genoeg zou hebben. Daarmee is hij aan de slag gegaan. In de loop van de behandeling werd ik heel licht in mijn hoofd en daarna heel zwaar. Toen ik wegging voelde ik me weer normaal. De weken erna had ik borstvoeding in overvloed. Ik stond er helemaal van te kijken dat zoiets echt werkt! Robert heeft me echt geholpen."

L. 


Sandra over de ThetaHealing® Basisopleiding

"Afgelopen weekend voor de 1e keer de Basisseminar ThetaHealing bij Robert gevolgd. 
Een bijzondere ervaring met als inzicht dat je je eigen leven eenvoudig en op een liefdevolle wijze kunt creëren. 
Robert zorgde voor een prettige en veilige omgeving waarin we middels oefeningen kennismaakte met ThetaHealing.

Tevens gaf hij op een natuurlijke wijze en als vanzelfsprekend les. 

Warm aanbevolen voor toekomstige Practitioners!"

Sandra Pieters 


Carla over het ThetaHealing® Advanced seminar

"Het Thetahealing Advanced seminar was indrukwekkend. Ik ben bevestigd in werelden die ik tot nu toe afdeed met kinderlijke fantasieën. Mijn geloof en de binding met de Bron van Al Wat Is is sterker geworden. Er is veel opgelost aan programma's die ruis veroorzaakte op de lijn. Ik ben me nu ook bewuster geworden van alle lagen van bestaan en heb kunnen oefenen hoe met deze lagen via de Bron te werken.

Robert zet een hele fijne sfeer neer waarin je makkelijk en moeiteloos in alle veiligheid alle (tot voor kort ondenkbare) mogelijkheden die Thetahealing aanbiedt, durft te verkennen.

Een echte aanrader!"

Carla Janssen


W. over coaching met ThetaHealing®

"Ik heb me tot nu toe over het algemeen rustiger, energieker, sterker en stabieler gevoeld. Ook merk ik dat ik in situaties meer geduld heb. Iets wat ik in een spannende tijd zoals deze (huis verkocht, 3e op komst) goed kan gebruiken. Ik vond de sessie bijzonder om mee te maken en mooi wat het met me gedaan heeft. Bedankt."

W.


Jeoffrey over coaching met ThetaHealing®

"Ik ken Robert al bijna vijftien jaar en heb hem zich zien ontwikkelen en leren. Meerdere malen heeft hij me uitgelegd wat hij met Theta healing kan en was mijn interesse gewekt. Toch heeft het geruime tijd geduurd voordat die afspraak voor een healing daadwerkelijk stond. Ik wilde het graag meemaken. Ik had niet het gevoel direct een blokkade ergens fysiek last van te hebben. Wel had ik me eerder die week verbaasd wat een opmerking van een collega op mijn werk met me deed. Na een dag was ik nog geïrriteerd. Zelf kreeg ik er niet goed de vinger achter waarom dit zoveel met me deed. 

Tijdens de sessie met Robert stelde hij de nodige vragen, goede vragen. Hij diepte het onderwerp goed uit en leek te weten waar de bottlenecks voor me zaten en vroeg daar op door. Alleen dit inzicht was al zeer verhelderend. Het was ook confronterend want in een professionele omgeving kan je keurig met elkaar omgaan terwijl er bij mij (uit het verleden) haatgevoelens jegens die andere persoon waren ontstaan zonder dat ik me daarvan bewust was. 

Er gingen een paar weken overheen voordat ik weer een gesprek met deze persoon had. Inhoudelijk was ik goed voorbereid maar ik merkte ook dat ik er heel ontspannen in stond. Opmerkingen kon ik objectief beoordelen en ik kon er zonder problemen constructief op doorpakken. Een positieve ontwikkeling die ook duurzaam aanvoelt. 

Ik ervaar het als een opluchting dat ik geconfronteerd ben met een oergevoel als haat en dat Robert me ook heeft kunnen helpen dit te zien en ook weg te nemen. Al met al een zeer positieve kennismaking met Thetahealing en deze kant van Robert die ik nog niet goed kende. Ik ben onder de indruk."

Jeoffrey


Johan over coaching met ThetaHealing®

"Nieuwsgierig naar jouw, voor mij nieuw, ontwikkelde talenten heb ik een afspraak met je gemaakt. Ik heb me daarbij laten verrassen door wat er zou gaan gebeuren. Ik was niet bekend met Thetahealing. Het luisteren naar jouw stem, waarin je steeds weer toestemming vraagt voor het opheffen van blokkades was rustgevend en prettig. Waar jij toestemming voor vroeg om op te heffen kon ik volmondig ja op antwoorden.

Wat mij het meeste is bijgebleven is dat er een moment was waarbij je mij vroeg of ik een beeld wilde vormen van mijn vader en moeder. Dat visualiseren lukte mij erg goed en ik kon hen beide goed zien. Vrijwel gelijk gaf jij aan dat het visualiseren mij goed lukte, dat moet je gemerkt hebben. Ik voelde een warme tinteling in mijn lichaam. Een fijn en wonderlijk moment!

De afgelopen maanden zijn voor mij een periode geweest, waarin ik vooral tot een aantal persoonlijke inzichten ben gekomen. Met name door “anders” met situaties om te gaan, door mijzelf inzicht te verschaffen in bepaalde overtuigingen. Bovendien krijg ik steeds meer inzicht in mijn mate van bewustwording en welke mogelijkheden dat het mij kan bieden. Met name het contact met mijn moeder is aanzienlijk verbeterd.

Nogmaals bedankt voor je aandacht."

Johan


Herman over coaching met ThetaHealing®

"Robert is goed in staat om duidelijk te maken wat theta healing is en hoe het werkt. Dat gaf mij veel vertrouwen in Robert als healer én in theta als iets om zelf te ondergaan.

De resultaten van de twee behandelingen die ik heb ondergaan vind ik opmerkelijk. Mijn RSI, waar ik al vijftien jaar last van heb, is na één behandeling met ongeveer 70 procent afgenomen. Ook mijn algehele gevoel van welbevinden is gegroeid. Ik voel me gelukkiger, kan me beter concentreren en slaap beter.

Het mooiste van theta healing vind ik de laagdrempeligheid en de snelheid waarmee het werkt. Je krijgt geen oefeningen mee naar huis en voert ook geen therapeutische gesprekken. Je ervaart bijna direct de gevolgen van een behandeling in je hoofd en je lichaam. De resultaten zijn blijvend gebleken."

Herman


Emile over coaching met ThetaHealing®

"Wauw! Robert, ik ben verbaasd en zeer positief verrast over de kracht van jouw theta-dna-behandeling. Met enige scepsis begon ik aan de eerste sessie. Al snel merkte ik de essentie en de zuiverheid van dat moment en de kracht van de behandeling. Ruimte, rust, helderheid en duidelijkheid voel ik in mijzelf en op het onderwerp waaraan we werkten.

Het lijkt in mijzelf alsof mijn binnenwereld 360-graden gedraaid is. Dit brengt een zeer vreugdevol en tevreden gevoel in mijzelf. En meer bewustzijn en gevoel van betekenis in het huidige moment. Al vond ik het ontladen en laden van programma's in mijn systeem vooraf erg zakelijk en technisch klinken, tijdens de behandeling voel ik me dicht bij mijn/de natuur, ervaar ik de eenvoud van de toepassing en bovenal de intelligentie en het allesomvattende van de bron.

Dankjewel vanuit mijn hart, Emile"

Emile