De Groeierij


Robert Tannemaat

SCROLL DOWN

De Groeierij


Robert Tannemaat

 

Als jij doet waar je blij van wordt en waar je van voelt dat het écht bij jou hoort - dat JIJ dat bènt - dan straal je. En niet alleen jij, maar ook de mensen om je heen worden daar ongelofelijk blij van.

Al van kinds af aan loopt er een rode draad door mijn leven: namelijk het verwezenlijken van mijn geloof in dat we allemaal kunnen doen wat we het allerliefste doen én tegelijkertijd in harmonie met elkaar kunnen samenleven.

Deze zoektocht heeft mij ontzettend veel geleerd over gelijkwaardigheid, genieten en vertrouwen in het leven. En maakt dat ik sta waar ik nu sta: Gelukkig samen met Pieternel en onze kinderen Sofie en Simon. Coach en trainer in ThetaHealing bij De Groeierij, voor ouders, kinderen en gezinnen bij GezinsGeluk.nu en CONSENT-methode master bij SamenWerkt.

Ook werk ik als columnist voor het tijdschrift Kiind, dat informeert en inspireert tot een relaxter leven met kinderen.

Vanuit authenticiteit samenleven geeft iedereen de ruimte en bekrachtiging om te groeien, bloeien en te stralen. Weinigen hebben dit echter van huis uit meegekregen, waardoor we nog vaak ronddwalen in oude patronen en vlucht- of vechtgedrag.

Vanuit rust en een intuïtieve focus op wat nú nodig is help ik je om verder te komen. Voorbij twijfel, onzekerheid, angst, boosheid en andere blokkades. Ik help je jezelf en jouw kracht en balans te vinden. Zodat je kunt genieten van jouw leven en alles wat je te brengen hebt.

Ondertussen geniet en groei ik, door mijn eigen stappen, sprongen en speurtochten, elke dag ook weer meer.

Als je wil weten wat ik jou als coach kan bieden, vind je hier meer informatie.

Ik ben gecertificeerd als trainer en beoefenaar in ThetaHealing door het internationale ThetaHealing Institute of Knowledge (THInK).

 

ThetaHealing


ThetaHealing


 

Een liefdevolle, eenvoudige methode om een snelle en structurele verandering te maken in je leven

ThetaHealing® kenmerkt zich vooral door een snelle en effectieve verandering van belemmerende patroneren en overtuigingen. Blokkades worden zonder noodzakelijke herbeleving van lastige of pijnlijke gevoelens en emoties opgelost. Dit heeft een direct effect op je dagelijkse leven. Je wordt je meer bewust van wie je werkelijk bent en wat je echt wilt in je leven. En ziet dat het ook mogelijk dit te realiseren.  

De methode heeft in de afgelopen 25 jaar wereldwijd haar kracht en effectiviteit laten zien. Een wetenschappelijke kijk op de werking van ThetaHealing kun je hier lezen.

ThetaHealing® is vanaf 1995 ontwikkeld door de Amerikaanse Vianna Stibal. En sindsdien zijn er over de hele wereld meer dan 300.000 duizenden mensen in opgeleid. ThetaHealing® is géén religie of geloofsovertuiging. Het is een techniek om je overtuigingen te veranderen en ze in overeenstemming te brengen met de scheppende kracht van alles-wat-er-is. De methode kan gebruikt worden ongeacht je eigen geloofsovertuiging.

Mijn ervaring met ThetaHealing

Sinds 2010 ben ik gecertificeerd beoefenaar van deze methodiek en pas ik het succesvol toe in mijn eigen praktijk. Een aantal referenties hiervan kun je hier lezen. Vanaf het begin heb ik mij jaarlijks aanvullend geschoold en ben ik tevens gecertificeerd docent in methode. Sinds 2015 ben ik bovendien vertegenwoordiger voor ThetaHealing in Nederland.

Mijn opleidingen in ThetaHealing:

  • ThetaHealing Basic DNA® (basis) - beoefenaar en docent
  • ThetaHealing Advanced DNA® (verdieping) - beoefenaar en docent
  • ThetaHealing Manifesting & Abundance® (manifestatie en overvloed) - beoefenaar en docent
  • ThetaHealing Intuitive Anatomy® (intuïtieve anatomie) - beoefenaar
  • ThetaHealing Diseases and Disorders® (ziektes en aandoeningen) - beoefenaar
  • ThetaHealing Soumate® (zielenmaatje) - beoefenaar en docent
  • ThetaHealing World Relations® (wereldrelaties) - beoefenaar
  • ThetaHealing Game of Life (creëer wat je wilt in je leven) - beoefenaar
  • ThetaHealing DNA3® (spelen met materie) - beoefenaar
  • ThetaHealing Rainbow Children® (leef met en vanuit je intuïtie) - beoefenaar en docent